Російська актриса Маша Горбань похвалилася розкішною фігурою на відпочинку, передає replyua.net. Зараз знаменитість відпочиває на Шрі-Ланці і щодня публікує гарячі фото з відпустки. В цей раз, актриса продемонструвала апетитну п'яту точку і ідеально рівну засмагу. Зазначимо, понад 28 тисяч людей поставили свої лайки під фото. Багато фоловерів активно почали коментувати пост, захоплюючись знаменитістю.

"Красуня. Обожнюю Вас", "Яка ж ти соковита", "Ось вже дійсно гарячий ранок", "У Вас дуже красива фігура", "Сонячна", "Ви така яскрава і весела, випромінюєте щастя! Як справляєтеся зі стресом? Як виходить завжди залишатися на позитиві?", "Шикарне фото!", "Гарні ямочки на попереку! Обожнюю такі фото", "Апетитна", "Ви просто бомба, сексуальна", - пишуть з захопленням передплатники Марії Горбань.

Раніше ми писали, що відома актриса Марія Горбань, зірка серіалу "Кухня" порадувала шанувальників новою яскравою фотосесією. Так, фоном для нового фотосету Марії стали прекрасні види райського курорту на Шрі-Ланці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Фото вийшли доволі загадковими. Маші довелося позувати практично в оголеному вигляді - купальник ледь прикривав її оголене тіло. Актриса позувала на камені, поки що на задньому плані дзюрчав водоспад. Спочатку дівчину й зовсім можна було прийняти за іншу людину. Однак на другому знімку Марія Горбань обернулася через плече і показала своє прекрасне обличчя, чим порадувала фанатів.

Також раніше повідомлялося, що в Москві зірка відомого російського серіалу "Кухня" Дмитро Назаров влаштував ДТП – актор збив нетверезого пішохода.

Інцидент стався на Варшавському шосе, Назаров за кермом Audi наїхав на чоловіка, який нібито переходив дорогу в недозволеному місці. Пішохід отримав суттєві травми.

Актор одразу викликав лікарів, які госпіталізували потерпілого, у нього діагностували перелом кісток передпліччя.

Нагадаємо, Бредлі Купер підлив масла у вогонь: між ними з Леді Гагою точно щось є.

Як повідомляв Знай.uа, Памела Андерсон здивувала епатажним луком: є ще чим потрусити.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон хоче четверту дитину: принц Вільям зробить все, щоб вона була щасливою.