Примадонна російської естради, яка присвятила пронизливий пост раптово померлому реперу Децлу, не прийшла на його похорон.

Після того як стало відомо, що Децл помер, Пугачова написала сповнені горя і відчаю слова, зворушливо звернувшись до нього "мій хлопчик".

"Та що ж це таке ?! Хлопчику мій, куди ж ти пішов?" - написала ридаюча артистка у себе в Instagram

Однак на церемонію прощання з молодим виконавцем, яка відбулася у середу, 6 лютого, співачка так і не з'явилася. Хоча її колеги - Аркадій Укупник і Сергій Крилов - знайшли в собі сили приїхати на околицю Москви, щоб віддати останню шану реперу. По це пишуть російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З яких причин примадонна не змогла прийти провести Децла в останню путь, невідомо. Вона останнім часом часто ходить на похорони: була на панахиді за Кобзоном, за Караченцовим, за Карцевим. Часом не одна, а з чоловіком та донькою.

Можливо, новина про смерть 35-річного виконавця так потрясла 69-річну Пугачову, що вона не могла знайти в собі сили побачити його в труні. А можливо, не хотіла привертати до себе зайву увагу. Хоча своїм не приходом вона її все ж привернула.

До слова, у 2001 році Децл з піснею "Мої сльози, моя печаль" брав участь у "Різдвяних зустрічах" Алли Пугачової. В ту пору реперу було всього 18 років, але він встиг сподобатися примадонні російської естради.

Нагадаємо, 6 лютого пройшла траурна церемонія прощання із репером Децлом (Кирилом Толмацьким). Як і кожного артиста, його проводжали бурхливими оплесками.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі з'явився останній трек, написаний Децлом незадовго до його раптової смерті. Останнє творіння артиста називалося "реінкарнація" і від нього віяло замогильним холодом.

Також Знай.ua писав, за фактом смерті Децла з'явилися попередні результати експертизи.