Ведучий програми "Світ навиворіт" на "1+1" Дмитро Комаров відправився в ризиковану подорож слідами зниклої безвісти в Амазонських джунглях британської мандрівниці Емми Келті.

Зникнення Келті широко обговорювалося у пресі в 2017 році. Вона була спортсменкою і досвідченою мандрівницею, яка вирішила відправитися в одиночний сплав на каяку по Амазонці. Таким чином Емма хотіла привернути увагу громадськості до благодійності.

Перед своїм зникненням Келті написала іронічною пост про те, що її можуть вкрасти пірати. Після цього дівчина пропала безвісти у джунглях.

Команда "Світу навиворіт" вирушила по слідах Емми щоб з'ясувати, що з нею сталося. Комарову і Дмитрієву вдалося знайти її останнє фото, місце, звідки дівчина відправила пророчий пост і людину, з якою вона спілкувалася перед смертю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Жителі міста Коарі, точки на маршруті світового наркотрафіку, змушені жити в постійному неспокої за власне життя, адже пірати тут — не герої книг, а щоденна загроза. Озброєні розбійники щорічно грабують на 30 мільйонів доларів, і постраждати від них може кожен.

Дмитро Комаров знайшов місцевих жителів, яким дивом вдалося вирватися з лап піратів. Він дізнався про тонкощі кримінально ремесла з перших рук - від колишнього пірата.

У випуску "Світу навиворіт" Комарів покаже закадрові подробиці своєї підготовки до найризикованіших зйомок. Команда бере з собою тільки найнеобхідніші речі: білизну, ліки, захисні засоби від комарів і сонця, зарядні пристрої та обов'язково супутниковий телефон — єдиний засіб для виклику допомоги у цих місцях. Техніка залишається в номері, а зйомки ведуться прихованими камерами.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ризикнув життям заради аборигенів, подивіться, на що перетворився ведучий.

Раніше Знай.uа повідомляв, телеведучий програми "Світ навиворіт" потрапив у страшну халепу.

Також Знай.uа писав, ведучий популярної програми про подорожі "Світ навиворіт" Дмитро Комаров в Instagram поділився своїми враженнями від ремонту дороги в Японії.