Артист студії "Квартал 95" Євген Кошовий зняв на відео, як Володимир Зеленський за трибуною проголошує промову, вже як Президент України.

Так, Кошовий показав знімальний процес третьої частини фільму "Слуга народу", де Володимир Зеленський в ролі Президента України виступає за трибуною. Відповідне відео він розмістив в Instagram.

"Коротше ви ще не знаєте, а вже відбулося", - заявив жартома Євген Кошовий, натякаючи на перемогу колеги по цеху на виборах.

На відео видно знімальний процес у великому залі для виступів "Будинку вчителя", в якому знаходиться кілька десятків людей. Євген Кошовий із залу зняв як Зеленський стоячи за трибуною в костюмі готується до зйомок. Навколо Зеленського розставлені камери і світло.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях користувачі бурхливо відреагували на дане відео. Частина людей підтримала Зеленського в ролі реального кандидата на посаду глави держави.

"В смисли раптом? Ми віримо в Вас хлопці!",
"Ох і весело ж буде коли Зеленського виберуть! Ну краще весело, ніж понуро каналу ..",
"Дуже хочеться побачити Володимира Зеленського на посаді президента України. Удачі вам. Я впевнена, у вас все вийде.", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Зеленський запустив новий челлендж: я клоун і пишаюся цим. Володимир Зеленський опублікував відеозвернення до українців в якому назвав себе клоуном, після того як багато прихильників президентської гонки почали спекулювати на цю тему.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Також Знай.ua писав, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський нарешті показав свою команду, котра допомагатиме йому у різних регіонах.