Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у відвертому вбранні. Спокусливе фото співачки з'явилося на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Для фотосесії зірка одягла довгу чорну сукню, яка більше нагадує пальто. На її довгих ногах видно чорні колготки в сіточку і чорні черевики. При цьому Надя сидить на підвіконні, закинувши ногу на ногу, вона не дивиться в камеру. Її коротке волосся укладене в красиву і грайливу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Мейхер розповіла про самореалізацію.

"Самореалізація! Для мене це не тільки можливість спробувати себе в новому або досягти високих результатів, це хороша можливість знаходити прийнятне рішення тих або інших завдань, проблем, конфліктів... Це можливість знайти підхід до людей і безболісно для обох сторін розлучитися або ж реалізувати проекти різної складності... Це можливість не тільки зібрати з допомогою проб і помилок потрібну, близьку по духу команду, яка буде з тобою за одне, але і оточувати себе тими, хто дивиться з тобою в одну сторону, але і хто, будучи повною протилежністю, ставати потрібним "матеріалом" для того, щоб навчитися краще розбиратися в людях, викорінювати моменти внутрішньої незручності сказати "не комфортну" правду не боячись образити. Але найголовніше, щоб ми не робили і куди не прагнули, діяти у згоді з совістю і будучи за одне зі Всевишнім...", - написала артистка.

Шанувальники в захваті від нової фотографії на сторінці Надії Мейхер і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, маленький купальник Мейхер-Грановської ледве стримав її принади.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мейхер-Грановська показала, як любить найбільше.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.