Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав кадр з закулісся зустрічі з блогерами.

На фотографії, яка з'явилася в записі артиста, він постав на огляд публіки в компанії двох дівчат і хлопця – всі вони мило посміхаються і притискаються один до одного. При цьому самого Діми Білана майже не видно у цьому невеликому натовпі. На передньому плані видно світловолосу дівчину в чорному топіку з прозорою накидкою зверху. Вона притискається до артиста і посміхається в камеру. Також в компанії Білана стоїть інша дівчина в яскравому вбранні з розпущеним світлим волоссям. А поряд з нею стоїть хлопець в окулярах у строкатому костюмі і з яскравим волоссям.

У підписі до фотографії Діма Білан написав: "Герої інтернет-простору на моїй #планетабилан! Було круто! @gan_13_ @tatarkafm!) Скоро у @klavacoca у влозы!) #білан #димабилан". Шанувальники відомого артиста не пройшли повз і почали активно обговорювати його нову публікацію.

"Таке ярке, життєрадісне фото після тріумфального виступу! Дивитися одне задоволення. Діма, не перестаю захоплюватися народженням вашої планети і те, як чудово було поставлено кожен номер", "Відмінного виступу Вам, Діма на Big Love Show в Санкт-Петербурзі! Удачі! Запаліть так, як вмієте тільки Ви", "Дуже гарні", "Дім, що думаєш з приводу повторної участі Лазарєва на Євробачення? Ви раді за нього?", "Просто чудове шоу, я в захваті", "Діма Білан, ти найкращий у світі чоловік!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.