Одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе тіло у відвертій фотосесії.

Так, Кендіс виклала в мережу сміливе фото в леопардових трусиках без нічого. На фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки в спокусливій позі і з променистою усмішкою. Схоже, крім трусиків Кендіс Свейнпол нічого не одягла, вона позує топлес, але прикриває голі груди гілкою пальми.

У підписі до фотографії модель написала про єднання з природою: "Нічого, крім природи і @tropicofc. # wildorchid #spring". Схоже, цим постом Кендіс рекламує весняну колекцію купальників свого бренду. Бурхливі обговорення шанувальників почалися в коментарях під фото Кендіс, де фанати висловили свою думку про її образі. Фанати прямо-таки захоплені цим спокусливим знімком.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, що у свої 30 років Кендіс Свейнпол може похвалитися чималим успіхом в модній індустрії, вона прикрашає обкладинки відомих глянців. Також гаряча блондинка співпрацює з брендом нижньої білизни Victoria's Secret з 2007 року. До речі, крім успішної модельної кар'єри, Кендіс також відбулася як мама двох діточок. Як відомо, другого сина Свейнпол народила в червні 2018 і дуже швидко повернулася у форму.

Нагадаємо, відразу після пологів ангел Victoria’s Secret Кендіс Свейнпол роздяглася догола заздрісникам на зло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret ледь не втратила бікіні на пляжі з нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.