Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже кілька років живе і виступає в Росії, показала шанувальникам як проводить вільний час у свій вихідний.

Пікантні знімки зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На фотографіях Лорак позує на дивані в розслабленій позі, демонструючи довгі стрункі ноги. З одягу на Лорак лише напівпрозора кофта, міні-шорти і білий рушник на голові, передає "Політека".

"Сьогодні вихідний. Time to relax… А завтра знову побачу вас!". підписала знімки Лорак

Шанувальники були в захваті від вихідного образу співачки і в коментарях обсипали її компліментами. Звичайно ж, не обійшлося і без хейтерів.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Шикарна жінка», «Цукерочка», «Богиня», «Турок дурень», «У тебе найкрасивіші ніжки», «Роднуля, які у тебе все таки безглузді фото…. Твоя краса хвалена вже так набридла, ну чесно», «Ці постановочні фото…Ну не так проводить вихідні жінка. Навіть якщо вона зірка. Але її можна зрозуміти -вільна жінка після стількох років шлюбу відчуває себе самотньою», «Голівуд відпочиває», «Не сподобалось фото, не пристойне для леді!». пишуть в коментарях

Нагадаємо, українська артистка Ані Лорак, яка виїхала лікувати рани сердечні до Росії і там виступає і тішиться в обіймах Лазарєва, в черговий раз вирішила блиснути сексуальністю на російську публіку. Мабуть, більше брати нічим. Так чи інакше, зірка з'явилася перед публікою в дуже відвертій сукні. Блискучий наряд обтягує форми опальної артистки, які публіка обох країн вже бачила у всіх ракурсах – груди і сідниці. Ролик з концерту Ані Лорак опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі напівчеревики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.