Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковськи, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковськи стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковськи продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливе фото, на якому позує у незвичному образі. Для фотосесії Емілі Ратаковськи одягла білу сукню незвичайного фасону, яка закриває пікантні місця на тілі моделі. А це, як відомо, не властиве їй, адже Емілі велика любителька роздягатися перед камерою. Волосся Ратаковськи зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Емілі Ратаковськи подякувала тих, хто допомагав їй створити цей незвичайний образ, а також того, хто її сфотографував. А ось шанувальники неоднозначно відреагували на такий незвичайний образ моделі. Одні засипають її компліментами в коментарях, інші ж відзначили, що дівчина схожа на милого баранчика в цьому платті.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Ти виглядаєш м'яко", "Ти так гарно виглядаєш", "Дійсно казковий образ", "Ти схожа на милого баранчика", "Прекрасна, як завжди", "Дивовижний вид", "Чому хтось такий гарний, як ти, повинен ховатися в овечій шкурі?", "Яка прекрасна вівця", "Що ти таке? Коза?", "Ти завжди виглядаєш приголомшливо в білому!", "Виглядає як одна з тих овець Серта", "Красива! Ти виглядаєш як пухнастий ангел", "Ти виглядаєш трохи пухнастою сьогодні", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.