Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в гримерці перед концертом. Лобода з'явилася на огляд публіки в сріблястому піджаку з відкритим декольте, під яким голе тіло. Волосся зірки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж з червоними губами. Саме губи Світлани викликали багато запитань у її фанатів. Шанувальники вважають, що Лобода захопилася "уколами краси".

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Last concert today", що перекладається, як "Останній концерт сьогодні". Фолловери почали активно обговорювати нову фотографію Лободи. Багатьом її знімок сподобався, і вони засипають зірку компліментами, але є й ті, хто не оцінив фото Лободи.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У вас нереальна зайнятість і дуже щільний графік. Відпочивайте більше. І бережіть себе", "На транса схожа", "Нереальна!", "Світлана Лобода, я люблю тебе і твою музику", "Ви молодець!", "Ви дуже гарна дівчина", "Нічого натурального", "Світлана ви красива, стильна, ефектна і фігура супер, багатьом жінкам варто брати з вас приклад!", "Губки перекачала, а так нічого, нахабна, зарозуміла!", "Найкраща, справжня. Творчих висот вам!", "Дуже подобається Ваша творчість", "Прекрасна артистка. Дала новий ковток повітря і свіжості російському шоу бізнесу. Молодець!", "А чому на Євробачення ви не їдете?", "А де груди?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.