Семен Слєпаков госпіталізований в одну із московських клінік з-за проблем з серцем. Семен давно страждає від порушення ритмів серця. Зараз йому належить пройти курс лікування.

Як відомо, артист рідко скаржився на проблеми із самопочуттям. Останнім часом визнавав, що у нього, як і всіх росіян настали важкі часи.

Напередодні Нового року Степан Слєпаков порадував шанувальникам пісню "Важкий рік", в якій іронічно висміюється відношення більшості людей до цього свята.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Відзначається, що Слєпаков в новій роботі красиво висміяв манеру багатьох людей і росіян зокрема скаржитися на проблеми року, що минає, і обіцяти, що в новому році життя обов'язково стане кращим, - однак, така ситуація повторюється з року в рік.

Дивіться: Слєпаков, "Важкий рік"

Нагадаємо, американська співачка представила кліп на пісню Greatest Love, режисером якого стала українка Саша Самсонова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак та Мурат ділять дитину після розлучення.

Також "Знай.ua" писав, що донька Джонні Деппа виклала відверті фото в коротенькій піжамі.