Нові фотографії співачки Камалії викликали справжню бурю у мережі, а вся справа в її вкрай дивних бровах. Про це передає Clutch.

Останнім часом найбагатша співачка України пустилася берега: обрізала під каре довгі локони і записалася на "брівки". 41-річна дружина мільярдера Мохаммада Захура опублікувала в Instagram фото, яке викликало багато запитань.

"На зйомках кліпу подружилася з прекрасним соколом. З давніх часів ці птахи є символом захисту і свободи. Точнісінько про мою пісню "Вільна". Дуже чекаю нове відео, а ви?", - підписала пост зірка.

На знімку знаменитість позує в чорних вузьких штанях, леопардовому светрі, який одягла на сріблясту водолазку і в хутряній жилетці. В руках у співачки красивий і гордий сокіл. Модна стрижка і яскравий макіяж завершили образ, але що з бровами? Вони настільки неприродньо чорні, що виглядають так, ніби Камалія забула змити фарбу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська співачка Камалія Захур повідомила про трагедію, яку пережила напередодні.

За словами виконавиці, не стало її коня, який був для неї "другом" і "партнером", і "сином". Про це Камалія розповіла своїм шанувальникам в Instagram.

У своєму сумному пості співачка розповіла, що її жеребець на ім'я Руї-Сеньйор помер вранці у неділю, 13 січня. З нагоди його смерті Камалія опублікувала свої улюблені фотографії з конем.

"Мені зараз важко щось говорити чи писати. Сьогодні вранці на зелені луки відправився мій кінь Руї-Сеньйор! Він назавжди залишиться в моїй пам'яті, як ласкавий і ніжний друг, партнер по зйомках, синок і улюблений кінь. Спочивай з миром, мій коханий!", – написала співачка.

Нагадаємо, Камалія повідомила про важкі проблеми зі здоров'ям.

Раніше Знай.uа повідомляв, співачка Камалія ніжно привітала чоловіка-мільярдера з днем народження.

Також Знай.uа писав, справжні імена українських зірок, про які ви не знали.