Російський актор театру і кіно Максим Віторган зізнався у нетрадиційній орієнтації в соціальній мережі Instagram.

Варто відзначити, що невідомо, коли у Віторгана з'явилися такі нахили, так як він був одружений на Ксенії Собчак, відомої російської телеведучої, а з деяких пір і політика.

Віторган та Собчак
Віторган та Собчак

З чого все почалося?

Актор Павло Дерев'янко опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографії з голим торсом. До речі, Дерев'янко є чим похвалитися. Кубики надають його пресу сталевий вигляд. Зрозуміло, що шанувальники відразу активізувалися і почали захоплюватися Дерев'янко.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вмить посипалося безліч коментарів, серед яких був помічений і коментар Максим Віторгана. Він написав просто: "Паша, я здаюся! Все, я гей".

Швидше за все, це така необдумана жарт, тому що багато людей все сприймають за чесну монету. Хоча, чим чорт не жартує!

Нагадаємо, актор Максим Витогран побив коханця своєї дружини Ксенії Собчак. Кажуть, що коханцем Собчак був Костянтин Богомолов. Чоловіки зустрілися в одному із закладів Росії, почали спілкуватися про мистецтво, а закінчили бійкою.

Як раніше повідомляв Знай.uа, чутки про розлучення Ксенії Собчак і Максима Вітограна залишилися чутками. По всій видимості, пара зуміла зберегти свою сім'ю. Поки шанувальники і хейтеры обговорювали їх можливий розлучення, закохана пара вирушила на відпочинок на Мальдівські острови.

Знай.uа писав, п'яну Собчак застукали в той момент, коли вона зраджувала чоловікові. Зазначимо, тоді Собчак застукали з актором Богомоловим. Очевидці стверджують, що стали свідками їх поцілунку.