Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким відео. Знаменитість відправилася на відпочинок в Одесу, прихопивши з собою подругу і колегу Вікторію Смеюху. Так, артистки зняли ролик, на якому забавно годували "святкових" чайок і трепетно привітали шанувальників з Днем закоханих.

"Святкові чайки і ми з @vikanablack і @dashavisag 😊 бажаємо усім кохання та сухариків 🤦🏽‍♀️ , а ви , в свою чергу, можете дати імена нашим чайкам 😂", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Так позитивно ❤️", "😍😍😍😍👍👍👍👍Як у казці...так романтично і позитивно...😚😚😚🔥🤩🤩🤩💙💙💙", "Клас✨✨☺️💐👌🏽", "клас! шикарне відео!❤️".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.