Епатажна «супер-блондинка» Оля Полякова, яка, будучи секс-символом української естради, відрізняється досить вільними поглядами на виховання дітей. Так, її дочці Маші всього 13 років – і вона вже заробляє свої кишенькові гроші, продаючи рекламу в соціальній мережі Instagram. Про це дівчинка розповіла телеведучій Каті Осадчій у програмі «Світське життя».

"Заробляю гроші через Instagram, я продаю рекламу, у мене вже 100 тисяч передплатників. Але іноді мама і тато щось скидають (на карту Маші Полякової – ред.)", – поділилася Маша Полякова.

Також дівчинка розповіла, як ставиться до хейтерам в мережі, з-за яких їй нещодавно довелося схуднути. Вони залишають їй неприємні коментарі, але Маша сказала так: "Ну добре, все одно, поки".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Буквально два дні тому якась дівчинка написала, що я лежала в психлікарні, я курю, бухають і так далі. Але я ніколи в житті не бачила сигарет, я їх не торкаюся. Тому що фу", – пояснила дівчина.

Разом з тим Маша розповіла, що "бути донькою Олі Полякової – це дуже прикольно, мене дуже складно дражнити, тому що я можу дати пенька".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Оля Полякова в екстремальному міні зайнялася улюбленою справою на сцені.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Фотографія була зроблена під час виступу Олі Полякової під акомпанемент піаніста. Вона стоїть поряд з піаніно і, судячи з усього, співає оперним голосом. Для виступу епатажна зірка одягла коротеньку рожеве плаття з відвертим декольте і рукавами-ліхтариками.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.