Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала новою відпусткою з доньками Тільдою і Євангеліною. Так, артистка зізналася, що після недавньої операції вона вирішила більше часу приділяти дітям і відпочивати. Варто нагадати, що в жовтні 2018 року Світлану госпіталізували зі сцени з обструкцією нирки, після чого виконавиця буквально відразу повернулася в концертів і турів.

"Після подій в жовтні 2018 я дала собі слово відпочивати з моїми дівчатками частіше ...ми такі щасливі разом ❤️всім добра🙋‍♀️", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Ну такі класні 😻прекрасного вам відпочинку🙏🏼❤️", "Відмінного відпочинку Світлана , правильно робите , що почали більше відпочивати 👍", "Прекрасного вам відпочинку ❤️ набирайтеся сил 🙏🏼 Милі 💔😻", "Єва така ж красуня, як і мама 😻😻😻😻", "Гарного відпочинку, бережіть себе і маляток😘😘😘❤❤❤".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.