У віці 29 років загинув відомий російський репер Саша Скул, який брав участь у популярному проекті "Versus".

Про смерть музиканта повідомляється у його офіційному паблику Вконтакті.

"Сьогодні о 12:11 за московським часом зупинило свій хід серце Сашка", — сказано в повідомленні.

Справжнє ім'я Саші Скула - Тагір Маджулов. Він — колишній лідер скандального проекту "Бухенвальд Флава" і "Коба ЧоК".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що фанати знайшли на сторінці Тагіра пророче повідомлення. Так, 10 лютого у своєму паблику Скул розповів, що прийшов до церкви і побачив п'яного чоловіка, який впав перед іконами і розбив собі голову.

"Точно знамення мені, а яке, в толк не візьму", — поділився він

Перед смертю, у вересні 2018 року, Саша Скул випустив альбом "Пісні про вас".

Раніше повідомлялося, що музикант Кирило Толмацький, який більш відомий як Децл, міг інсценувати свою смерть. Таку версію висловили шанувальники у мережі і навіть знайшли кілька підтверджень цієї версії.

Фанати репера досі не можуть повірити в те, що його немає серед живих. Вони шукають доказ того, що Децл насправді живий, а все це було інсценуванням і розіграшем.

Першим доказом того, що Децл не помер є інтерв'ю 2007 року в Іжевську. Там музикант розповів про плани інсценувати власну смерть. Адже Толмацький дійсно пішов з життя у віці 35 років.

"Напевно, інсценую у 35 свою смерть і поїду палити величезний косяк на якийсь острів і не буду паритися про те, що у Вавилоні щось відбувається", - сказав в 2007 році Децл.

Крім того інтерв'ю Децл ще раз згадував про свій намір померти для всіх. Так, інтерв'ю 2015 року одному з воронезьких видань співак розповів, що збирається прожити мінімум 450 років.

Нагадаємо, відома радянська і російська актриса Олександра Яковлєва терміново була доставлена в госпіталь.

Раніше Знай.uа повідомляв, зірка "Усі жінки відьми" трагічно загинув.

Також Знай.uа писав, мати Децла знайшла винуватця смерті сина.