Співак і композитор Юрія Лоза, надзичайно популярний у 90-их, висловив власне бачення з приводу популярності топових артистів російської естради.

Про це він розповів у ефірі популярного ток-шоу одному із російських ЗМІ.

Лоза розкрив секрет популярності корифеїв вітчизняного шоу-бізнесу: Алли Пугачової, Філіпа Кіркорова та Стаса Михайлова. За його словами, любов публіки до артиста залежить в першу чергу від кількості телевізійних ефірів.

"Кого будуть по телевізору показувати - того і будуть любити. Народ буде робити те, що йому скажуть. Буде з ранку до ночі Кіркоров - будете Кіркорова любити, запрошувати на корпоративи", - вважає Лоза.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Музикант зазначив, що саме цим фактором пояснюється низький рівень його власної популярності серед росіян. За його словами, "людям, керуючим медіасистемами", невигідно щось кардинально змінювати, оскільки така система приносить величезні гроші. Тому нікого з високопосадовців абсолютно не цікавить думка людей.

"Якби їх це цікавило, то людей запитали б кого відправити на Євробачення. Але ніхто ж не питає", - резюмував Лоза.

Нагадаємо, Примадонна російської естради Алла Пугачова підтримує Україну в контексті конфлікту з РФ.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

При цьому зірка найближчим часом не приїде в країну, так як потім може стати жертвою цькування з боку росіян.

Таку думку висловив відомий український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон в ефірі телеканалу "112".

"Я був би щасливий зробити з нею інтерв'ю. Пугачова – велична. Але я думаю, що через ситуацію з Росією та Україною зараз це неможливо. Я абсолютно впевнений, що вона на боці України. Я спробую. Але її ж потім будуть труїти в Росії, якщо примадонна дасть мені інтерв'ю. Я розумію і не хочу підставляти людей. Але я зроблю цю спробу",– заявив Гордон.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Примадонна російської естради Алла Пугачова нещодавно розгнівилася настільки, що не запросила колись відомого співака Володимира Прєснякова на ювілей, котрий відзначатимуть 15 квітня.

Також Знай.ua писав про те, що у смерті співака Євгена Осіна винні ревнощі Примадонни російської естради Алли Пугачової.