Відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно в рамках челленджу "14 днів без солодкого" знаменитість поділилася уривком тренування, яке допоможе прокачати м'язи спини, проте відразу попередила про крепатуру. Також артистка розповіла про правильне харчування і пояснила, чому потрібно їсти більше складних вуглеводів.

"День 9
#14днейбезсладкогоWOW
Отже, наше тіло працює на вуглеводах - це і є та енергія, завдяки якій ми рухаємося, сміємося і ходимо 10 тисяч кроків ;) Вуглеводи це що?
Є складні вуглеводи: каші, хліб, макарони, овочі.
І прості: фрукти, ягоди, мед, шоколад, солодка газована вода, соки Фреш, торти, зефір, халва і печивко. Складні вуглеводи дають енергію поступово і рівень цукру в крові поступово підвищується і поступово знижується. Прості вуглеводи ( швидкі) вони дають різкий стрибок енергії і різке падіння! Так виходить якщо ви не даєте організму повільну енергію, йому потрібно на щось жити і він вже просить екстрену швидку допомогу (солодощі) !
Розумієте? Щоб не тягнуло на солодке потрібно їсти складні вуглеводи! Вправа дня: віджимання! І так, до речі! Віджимання теж тебе ненавидять 😅😂 але вони ефективні! Виконай 10, 12 чи 15 повторень 3 підходи! І завтра чекай крепатуру))", - поділилася знаннями Луценко. Фолловери почали дякувати Аніті і зізнаватися, що дійсно страждають від крепатури.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.