Відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно в рамках челленджу "14 днів без солодкого" знаменитість поділилася уривком тренування, показавши улюблену вправу співачки Віри Брежнєвої. Також артистка нагадала, що фруктоза - набагато гірша за цукор, отож не варто вживати її під час схуднення, а краще замінити медом, ягодами і фруктами.

"День 11
😁😁✌🏻 Пам'ятайте, що продукти для діабетиків на фруктозі - це не хороший варіант схуднути!
Фруктоза - це ще гірше ніж цукор! Вона відразу йде в жир) Коли їсте солодощі з фруктозою ви не відчуваєте почуття насичення і з'їдаєте набагато більше, ніж з'їли б навіть з цукром. Жиру при цьому в цих солодощах не менше! Не шукайте обхідні шляхи! Здорове солодке - це мед, фрукти і ягоди. Ну ок, і сухофрукти. По закінченню 14 днів ми обов'язково поговоримо про те, коли ж радувати себе смачненьким, а поки НЕМАЄ цукру ! ЩОБ ВІДУЧИТИ СЕБЕ від маніакального переслідування всього солоденького)) Вправа дня! У нас в програмі проходить під кодовою назвою «Брежнєва» так як це одна з улюблених вправ @ververa 🌟❤️20 разів на кожну ногу і так 3 підходи! До цього розминка!", - поділилася порадами Луценко. Фолловери почали відповідати Аніті: "Зроблено👍Особисто у мене більше втомилися руки, ніж ноги)))", "Спасибі величезне Аніті в сотий раз. За чарівний пендель. Всім гарного дня 😍💕🤩😍🙏", "Обожнюю цю вправу, м'язи горять, як на вогнищі😀", "Просто хочеться сказати, Аніта, ви супер!❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.