В мережі користувачі почали активно скаржитися на вульгарну поведінку з боку російського співака Віталія Грачова, який більш відомий публіці під псевдонімом Вітас.

Наприклад, у коментарях до анонсу популярного в Росії телешоу "Вечірній Ургант", де нещодавно погостював Вітас на честь свого 40-річного ювілею, користувачі заявили, що раніше стали жертвами його неадекватної поведінки.

"Я жила в сусідньому номері з ним і його сім'єю в турецькому готелі. Вони вели себе огидно, матюкалися, показували всім середні пальці, скандалили на весь готель, били горщики з квітами, напивалися в непотріб. А потім він взагалі мене клеїти намагався (мені було 16), стукався в номер, а ще бінго: перша ночі, він так само завзято танцює в місцевому клубі з дружиною, а в неї на руках немовля", - прокоментувала анонс одна з підписниць.

Варто нагадати, що спочатку Вітас змінив стиль виконуваних ним композицій, а тепер замахнувся і на зміну образу. Поки що його фанати відгукуються про зміни з захопленням. Раніше ім'я співака з українськими та латвійськими корінням Віталія Грачова можна було бачити всюди: на афішах, які повідомляли про швидкий концерт, на радіо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Його часто запрошували в якості гостя або експерта в різні музичні шоу, журналісти любили брати у нього інтерв'ю. Вітас підкорив навіть Китай, де від нього сходили з розуму місцеві жителі. Але його зірка згасла, співак не зміг прижитися в сучасному шоу-бізнесі, зник з екранів та новин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розтовстілий Вітас вперше за два роки випустив новий кліп, який розвеселив користувачів. Громадянин України та житель підмосковної Рубльовки співак з екзотичним фальцетом Вітас (Віталій Грачов) прокинувся після довгих років мовчання. Артист випустив новий кліп "Roll With the Beat" спільно з американським реп-квартетом Nappy Roots. До цього останній кліп "співака" виходив два роки тому.

Нагадаємо, Пугачова в міні хотіла порадувати Галкіна, але діти все зіпсували: відео.

Як повідомляв Знай.uа Лобода похвалилася гарячими танцями на столі: сама досконалість.

Знай.uа писав, розкішна Лобода пірнула у ванну з перлами: просто ідеальна.