Наталя Валевська вже давно говорить про свою мрію: стати матір'ю. До нещастя, у неї це не виходить.

В соцмережах артистка відверто ділитися про наболіле, і про те, що зважилася зробити операцію, щоб поліпшити здоров'я і спробувати стати мамою ще раз.

"В якийсь момент я зрозуміла, що найбільше в житті я хочу стати матір'ю. Все інше теж важливо, але виходить на другий план у порівнянні з цим. І вже багато років, на жаль, ця мрія залишається тільки мрією. Однак я не збираюся здаватися і рішуче налаштована. Важливо, щоб Бог послав фахівця, який правильно поставить діагноз і призначить ефективне лікування. Я багато років уже звертаюся до кращих фахівців і свято вірю, що все зроблене по зміцненню здоров'я, принесе такий бажаний результат, і Господь подарує нам дитину", — пише співачка у своєму Facebook.

Також вона додала:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Тому свідомо роблю наступний крок і лягаю на операцію заради свого здоров'я і для здоров'я нашого майбутнього малюка"

Варто нагадати, що знаменита співачка Алла Пугачова вважає за краще не публікувати в соцмережах подробиці свого особистого життя, але за неї це з задоволенням робить коханий чоловік Максим Галкін. Гуморист часто публікує в Instagram милі фото своєї сім'ї.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Нещодавно Максим показав, як Алла Борисівна збирається на шопінг з дочкою Лізою. Варто відзначити, що на прогулянку 69-річна Примадонна вбралася дуже по-молодіжному: в коротку чорну спідницю, кофту і кепку. На питання Галкіна про те, куди вони з Аллою зібралися, Ліза відповіла, що вони будуть купувати подарунки для мами.

"Трохи сьогоднішнього єдиного мого повністю вихідного дня в лютого без зйомок і концертів. Гуляли з Гаріком. Ліза з мамою поїхали в магазин за подарунками для мене і Гаріка на 23 лютого. Коли я запитав у Лізи, куди вони, вона намагалася приховати, як могли, мета поїздки", пише гуморист.

Нагадаємо, Вагітна Каменських почала заливати горе алкоголем: зупини її, Потап

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Цибульська публічно вивела Никитюк з себе одним питанням

Також Знай.ua" писав про те, що Гросу показала себе тоді і зараз: занудьгувала по безневинному дитинству