Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася неймовірними кадрами, виступивши на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою" з новою ліричною україномовною піснею "Обіцяю". Так, артистка пройшлася по коридору в пишній зефірній сукні з глибоким декольте, засвітивши розкішну фігуру і довгі ноги.

Від підпису Каменських утрималася, однак фолловери почали засипати її компліментами: "Неймовірна дівчина в неймовірній сукні! Я в неї закохалася з першого погляду! Настя Ви прекрасні❤️💋❤️🔥❤️😍", "Це так розкішно💞💖💗🙌💜💛", "Хмарка :3 😘😍", "Плаття неймовірно красиве!!!❤️❤️❤️❤️", "Красива ,в сукні краще ніж гола)", "Настя, коли настане ваш час і ви таки одягнете білу сукню, ви будете неперевершені!", "Красива наречена!!!!!!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.