Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість похвалилася ніжним акварельним портретом, який намалювала для неї одна з прихильниць. Так, артистка залишилася в захваті від такого подарунка, взявшись дякувати художниці.

"Це так красиво і талановито... 💛 нехай і ваш день почнеться з прекрасного 🤗
Дякую милій @polya__danilova 🥰 ", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери підтримали співачку: "Збожеволіти, як красиво😱😱😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Супер! Не художник, а чарівник)))", "Молодець, як точно передала ваші риси , ваші руки. Художник з великої літери, гідна поваги!!!!!!", "Це супер👍зачаровує відео😍схожість один в один👍👍🏻", "Ну от можуть художники перенести красу на папір".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.