Російська телеведуча і світська левиця Вікторія Боня дуже любить ділиться у соцмережах свого нібито розкішним життям. Правда, її 7-річна донька не завжди з цим згодна.

Нащодавно Вікторія вирушила на відпочинок у Таїланд і буквально засипала підписників розкішними кадрами. У кожному новому пості Боні миготять готелі класу люкс і прекрасні пляжі. Але, у черговий раз записуючи відео для Instagram Вікторія потрапила у дуже незручну ситуацію через доньку Анджеліну. Дівчинка на весь інтернет викрила маму у брехні.

Записуючи себе на відео, зірка "Дому-2" почала хвалитися тим, що скоро вони підуть на пляж, але Анджеліна її перебила і з дитячою безпосередністю сказала "Взагалі-то ми тут не живемо". Боня спробувала заглушити слова доньки, але у неї нічого не вийшло.

Світська левиця відома тим, що часто спотворює реальність і намагається виставити своє життя набагато більш забезпеченим, ніж є насправді. Так, вона хвалилася дружбою з нападаючим збірної Бразилії Нейманом, хоча той заявив, що не знає Боню.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Раніше повідомлялося, що епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. На цей раз Вікторія Боня постала на огляд публіки у стильному образі.

Нагадаємо, Вікторію Боню запідозрили у вагітності від Мамаєва.

Раніше Знай.uа повідомляв, Боня зняла все і прикрила "дыньки" долоньками.

Також Знай.uа писав, Боня переспала з одруженим Мамаевим і ні краплі не соромиться.