Дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи ВІА Гра Альбіна Джанабаєва часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз співачка здивувала фанатів знімком, зробленим в кулуарах зйомок проекту "Битва талантів".

На фотографії, яка з'явилася в записі Альбіни Джанабаєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Для зйомок артистка одягла чорні брюки вільного крою і червону футболку, а поверх цього накинула джинсову курточку. На голові у зірки шкіряний червоний берет, з-під якого стирчить завите волосся, на обличчі Альбіни яскравий макіяж, а у вухах сині сережки.

У підписі до фотографії Альбіна Джанабаєва написала: "У коридорах #главкіно #битваталантів. Стиль @fish_murmur, макіяж @olga_armand". Шанувальники артистки почали активно обговорювати її стильний образ, засипаючи компліментами. А ось інші не оцінили лук Джанабаєвої, більше того, деякі пригадали співачці, що вона забрала з сім'ї Валерія Меладзе.

"Хоч червоний берет, хоч білий, хоч якийсь інший, Джанабаєва завжди буде для мене жінкою з низькою соціальною відповідальністю. Альбіна, закон бумеранга наздожене вас рано чи пізно. На чужому нещасті свого щастя не побудуєш", "Стильно, але відтінки червоного різні", "Що знайшли в ній гарного не знаю, а по її вчинках - вона просто нікчема!", "Мені подобається ваш стиль, і ви дуже гарна жінка", "Як завжди прекрасна, жінка з родзинкою не схожа на інших", "У Вас найбільш приваблива і мила усмішка на світі!", - пишуть в коментарях до фото Джанабаєвою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.