Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила показати свої п'ятничні розваги. Мабуть, у балерини вже традиція ходити в баню і в процесі відпочинку розкидати свої рогатки. На фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії Волочкової, вона позує сидячи на шпагаті, але робить вона це над крижаною купіллю в одних трусах. Настя позує на засніженому дворі, де стоїть цей її тазик з крижаною водою і прикриває голий торс банним віником.

У підписі до фотографії балерина розповідає про те, що таким чином позбавляється від негативу. "П'ятничний вечір у російській домашній бані і в крижаній купелі незрівнянний! В льодах можна очиститися від будь-якого негативу. А як же без #шпагатволочкової? Абсолютно вірно. Ніяк", - написала балерина.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Настя відключила можливість коментування її публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу п'ятничних розваг Волочкової. Відзначимо також, що напередодні балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. Так, за словами артистки, відключивши коментарі вона позбавилася від негативу, що лився на неї в мережі.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.