Американському співаку R Kelly (справжнє ім'я Роберт Сильвестр Келлі) пред'явлені звинувачення в 10 випадках сексуальних домагань при обтяжуючих обставинах.

Згідно з американським ЗМІ, який ознайомився з судовими документами, чотирьом передбачуваним жертвам співака в момент нападів було від 13 до 16 років.

Адвокат Келлі сказав газеті Chicago Sun-Times, що його підзахисного в п'ятницю ще не повідомили про звинувачення, але він заперечує які-небудь правопорушення.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

52-річного музиканта R&B протягом десятиліть звинувачують дівчата, які стверджують, що стали його жертвами. Серед них є і ті, хто на момент ймовірних нападів були неповнолітніми.

Він ніколи не був засуджений і послідовно заперечував усі звинувачення - і особисто, і через адвокатів.

У чому звинувачували R Kelly

У 1994 році R Kelly таємно одружився на співачці Aaliyah, якій тоді було 15 років. Шлюб був розірваний в лютому 1995 року, а Aaliyah загинула в автокатастрофі в 2001 році. Ні в автобіографії, ні в інтерв'ю R Kelly не обговорював свої стосунки зі співачкою, стверджуючи, що вони були кращими друзями.

2001-го 17-річна стажерка звинуватила співака у домаганнях. У 2002-му проти нього подали ще два позови.

У червні того ж року співака звинуватили у виготовленні дитячої порнографії з 12 епізодів. Імовірно, поліцейські знайшли вдома у співака відеозапис.

У 2017 році портал Buzzfeed опублікував статтю, в якій звинувачував R Kelly у створенні "секс-секти", де проти своєї волі перебували шість дівчат.

В 2018 році на хвилі руху #MeToo з'явилося онлайн-рух #MuteRKelly, учасники якого виступають за те, щоб студія співака припинила роботу з ним.

R Kelly постане перед судом в Чикаго, штат Іллінойс, 8 березня.

Раніше ми писали, що російська журналістка постраждала від чоловіка, який прийшов до неї в будинок робити ремонт. Відомо, що дівчина за допомогою онлайн-сервісу викликала додому майстра. Їй потрібно було відремонтувати карниз.

Але прихід майстра обернувся страшним жахом для молодої дівчини. Після того як він закінчив ремонтні роботи, почав брудно приставати до неї.

Як повідомляв раніше Знай.uа, свідок групового зґвалтування з Уфи може сам піти під суд.

Знай.uа писав про те, що Калузької області в Росії розслідують пограбування з курйозним фіналом, який претендує на сюжет голлівудського трилера.