Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав відео, в якому зізнається, що виходив на сцену з серйозною травмою ноги. Більше того, він показав ту саму хвору ногу і медика, який коле йому уколи прямо в поїзді.

На відео, яке з'явилося в записі артиста, він постав на огляд публіки в поїзді під час медичної процедури. Як виявилося, артист зламав ногу і йому потрібно робити операцію, але замість цього він продовжує гастролювати і виступати. У ролику Діма Білан розповідає про те, що з ним сталося і демонструє публіці посинілу ногу, зламану в двох місцях.

"Сьогодні ми відіграли приголомшливий концерт #ПланетаБилан #СанктПетербург! Але те, якими силами він дався - знає тільки мій улюблений колектив, мої близькі і моя команда! 18 лютого вдень я підсковзнувся на льоду і зламав ногу - подвійний перелом! І 19 повинен був робити термінову операцію - вставляти пластину! Але я не скасував і не переніс шоу на інші дати, а вирішив просто бути чесним з вами і йти до кінця! Пластину прийняв рішення ставити після шоу, хоч і хірурги були вкрай проти! І це не геройство! Не можу більше писати, втомився, але неймовірно щасливий! Тур #планетабилан в силі! Буду тримати вас у курсі! Звіт за мною! Дякуємо за силу, яку ви мені дали сьогодні – це було ЩОСЬ! А відео знято по дорозі в Пітер! #білан #димабилан #шоу", - написав артист.

Фанати Білана в шоці від його зізнання і радять подбати про здоров'я, адже потім може бути пізно. А деякі просто захоплюються мужністю і витримкою свого кумира.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.