Відомий американський ведучий новин Крістофер Берроуз помер від передозування метамфетаміном під час сексуального контакту з чоловіком в готелі Каліфорнії. Про це повідомляє Fox News з посиланням на дані розтину.

Наголошується, що телеведучий помер ще в кінці 2018 року, однак результати розтину стали відомі тільки зараз.

Згідно зі звітом, Берроус займався коханням зі своїм супутником і водночас вживав наркотики. В якийсь момент йому стало погано. Прибулі медики знайшли його тіло на підлозі.

За деякими даними, телеведучий також міг померти через гіпертонію і серцево-судинное захворювання.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Пітер Торк, бас-гітарист і один із засновників американської поп-рок-групи The Monkees, помер у віці 77 років. Про це повідомляється на сторінці артиста в Facebook.

Причина смерті поки не розкривається. Як пише Variety, десять років тому Торку діагностували рідкісну форму раку — аденоїдну кістозну карценому.

Він переніс операцію з видалення злоякісної пухлини, після чого продовжив виступати в складі The Monkees.

Музикант грав у рок-групі з початку її появи в 1965 році. The Monkees була створена телеканалом NBC для зйомок в однойменному телесеріалі про будні сучасних рокерів на хвилі популярності The Beatles. Незабаром колектив вийшов за межі формату серіалу, ставши випускати власні пісні та проводити концерти і тури.

The Monkees відомі завдяки таким композиціям, як Last Train to Clarksville, Pleasant Valley Sunday, Daydream Believer, and i'm a Believer. У дискографії групи 13 альбомів. Торк в різний час виступав басистом, гітаристом, клавішником і бек-вокалістом колективу.

Раніше ми писали, що помер швейцарський режисер Клод Горетта. Про це повідомляє Le Temps в четвер, 21 лютого.

Наголошується, що кінематографіст помер у Женеві в колі своєї родини. Йому було 89 років. Причина смерті не уточнюється.

Також Знай.uа" писав, що помер легендарний музыкантего талантом захоплювався весь світ.

Як повідомляв "Знай.uа", помер класик індійського кіно.

Також Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".