Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона висловилася щодо Нацвідбору на Євробачення 2019. А точніше, Могилевська поділилася досвідом і дала настанови учасникам.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Наталя Могилевська опублікувала свіже фото, на якому позує з мікрофоном у руці і з новою модною стрижкою-каре. Артистка з'явилася на огляд публіки в простому одязі – білому теплому светрі і чорній курточці, вона скоса дивиться в камеру. А в підписі до знімку Могилевська залишила рекомендації учасникам Нацвідбору.

"Перед сьогоднішнім фіналом національного відбору на Eurovision 2019, а я завжди стежу за такими подіями, хотілося б побажати хлопцям і дівчатам знайти свою внутрішню гармонію і розслабитися. Я і сама знаю, що таке участь у міжнародному конкурсі, і знаю, як суєта, хвилювання і вічний поспіх вибивають землю з-під ніг. Конкуренція конкуренцією, але найголовніше - прожити свою пісню і донести до глядача її основний посил, а якщо це станеться, то навіть невеличка фальш або неточність зійде тобі з рук.

Пісня – це як маленький спектакль, і він не терпить брехні, а інакше навіть з дуже хітовим текстом і мелодією буде провал. У мене, звичайно, є свій фаворит, і сьогодні я буду тримати кулачки саме за нього, але й іншим учасникам, я щиро бажаю успіху. Люди, зберіть сьогодні всі свої сили і порадуйте нас якісними і гідними Європи номерами, а я разом з усією Україною буду за вас вболівати! А хто ваш фаворит?", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".