Скандальна російська співачка Ольга Бузова опублікувала в своїх соцмережах пост, який жорстко розкритикували її фанати.

Пост з'явився в її особистому Instagram.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

"Місце, де я забуваю про все. Мій час, коли народжується моя нова історія. Мої хороші, а яку б ви хотіли почути від мене пісню?", - говорить прохання знаменитості, але підписники її різко розкритикували.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ольга ти бездарність! Тебе рятує тільки твоя пи****(перепрошую за непристойне слово). Все колись проходить, і ти не вічна @buzova86 ...Вище злетиш болючіше впадеш, весь світ навколо тебе крутитися не буде», «Повір, Оля, багато хто б хотів, щоб ти помовчала. Прямо на вагу золота твоє мовчання», «Я б хотіла від тебе не чути ніяких пісень», «Дуже хотіли б, щоб ти стулила пельку, будь ласка», «Згодна з багатьма, давайте помовчимо», - пишуть в коментарях підписники Олі Бузової.

Відзначимо, що деякі все ж заступилися за неї, назвавши трудівницею.

«Скільки злості в людях...Якщо вам не подобається як вона співає якого хріна ви робите на її сторінці???? І пишете всяку ахінею. Не подобається, не слухайте, ось і все. Вона змогла злетіти, нехай літає, не треба заздрити. Оля, пісню про маму, було б класно".

Варто нагадати, що Російський канал РЕН-ТБ опублікував документальний фільм "Правила знімання: купи мене, якщо зможеш!", в якому журналісти спробували дізнатися, хто з зірок підробляє ескортом. В рамках проекту було опубліковано список знаменитих красунь, серед яких виявилися Ольга Серябкіна ("Serebro") та Анастасія Волочкова.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Як стверджують інсайдери "Рен-ТВ", ціна за ніч з Волочкової досить символічна - від 15 тисяч доларів. За ту ж ціну можна купити порнозірку Катю Самбуку, а якщо грошей не вистачить, то Олена Беркова бере всього 8 тисяч. У два рази більше 30 тисяч, бере забута зірка двотисячних Б'янка.

Нагадаємо, Бузова жахнула концертними трусами: коли вже гола вийде

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Бузова більше не приховує стосунків із Батрутдиновым: одружуйтесь вже, народжуйте дітей

Також "Знай.ua" писав про те, що Відому російську актрису Катерину Малікову чоловік викинув на вулицю і змінив замки