Олена Кравець, єдина актриса в студії "Квартал 95" опублікувала архівне відео на офіційному каналі в Instagram. Актриса читає романтичний і дуже зворушливий вірш про відносини.

"Хлопці з фан-клубу нагадали, як це було в 2015, здається... Проект "Вірші. Листа. Джаз" від @svitloconcert. Белла Ахмадуліна. Тоді це був новий досвід і перший вихід за межі звичного жанру. Пам'ятаю, як було цікаво і трохи страшно. Як під водою з аквалангом. Хвилююче відчуття занурення в глибину текстів. Треба повторити як-небудь", - підписала відео улюблена актриса Олена Кравець.

Під відео фолловери активно коментують творчість актриси. Олену Кравець підтримали добрими словами і похвалою:

"Дуже проникливо!! І так по справжньому, ви розумниця. Я заслухались", "Як чудово читаєте!!! Талановита людина талановита в усьому!", "Оленка Ви дуже зворушливо і проникливо читаєте! Дуже порадували, спасибі Вам величезне! Ви молодчинка!Буду рада почути у Вашому прочитання ще, що те новеньке! Браво!", - написали під відео.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кравець із Квартал 95 здала всі козирі Зеленського. Актриса охарактеризувала особисті якості і відношення до принципів виховання Зеленського.
Зі слів Олени Кравець художній керівник "Квартал 95" у важкий момент може підтримати, а якщо необхідно і влаштувати розбір польотів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський прокоментував свої стосунки із президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Також Знай.ua писав про те, що Кравець з "Кварталу 95" записала тривожне звернення: трапилася біда. Вона розповіла про те, що необхідно допомогти Наталії Дочинець. Акторка негайно відгукнулася на прохання, а також звернулася до своїх прихильників і небайдужих людей. Кошти збираються на термінову операцію.