Нещодавно на телекрани вийшло шоу з участю телеведучої Маші Єфросиніної. Після анонсування теле проекту Марія дала свої коментарі щодо того, які почуття вона відчувала під час зйомок і чому люди думають, що вона психічно нестабільна, та й взагалі занадто експресивна.

" Неймовірні люди " - це українська апропріація на німецьке шоу формату The Brain, яке вже отримало популярність у багатьох країнах: США, Франції, Китаї, Італії, Бразилії, Португалії та інших. В умовах проекту боротьба не на виживання, а на склад розуму. Це щось по типу " найрозумніший " з Тіною Канделакі тільки для зоряних дорослих. Представники українського шоу бізу повинні змагатися розумовими здібностями, запам'ятовуючи величезні обсяги інформації, а також рахувати за відведений час і це ще не всі випробування.
У кожному з 9 випусків за перемогу змагаються 6 учасників. Переможця випуску визначають за допомогою групового голосування. Судді шоу - глядачі. Вони вирішують хто на коні, а хто так би мовити під ним. Щоб провести чесне голосування глядачі повинні відправити голос за улюбленця за допомогою мобільного додатку. Одному учаснику можна поставити бали починаючи від 1 закінчуючи 10.
Переможець глядацьких симпатій отримує в нагороду сто тисяч гривень, а так само стає учасником фінального випуску. У фінальній серії будуть боротися кращі з кращих, а переможця буде вибирати уже вся країна.


Ведучим шоу став Олександр Скічко, а зірковими експертами - популярна телеведуча і експерт нового телепроекту каналу " Україна " , почесний посол фонду ООН в області народонаселення в Україні Маша Єфросиніна, поп-співачка Ольга Полякова, ведуча ток-шоу " Говорить Україна " на телеканалі Інтер Олексій Суханов вчений Віктор Комаренко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Після шоу Маша Ефросініна приголомшена підсумками. Вона поділилася з глядачами своїми враженнями: "
Герої нашого шоу не піддаються ніяким складнощів часу, вони не сидять в соцмережах і не уподібнюються людям, які вірять у вічне " зраду " і відчай, вони не уподібнюються масовій паніці. Наші " Дивовижні ", просто продовжують проживати прекрасне життя, розвиваючи свої здібності, демонструючи нам всім це з силою, легкістю і захопленням, – каже Маша Єфросиніна. – Цілком можливо, коли глядачі побачать це шоу, подумають, що я емоційно нестабільна. У мене там такі реакції, що все нарешті вперше побачать моє справжнє обличчя (сміється). Справа в тому, що я " трошки ку-ку " реагувала на людей, можливості яких ніяк не могла пояснити ".

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських вкотре підкорила фанатів оригінальним чином на вечірці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.