Національний відбір на Євробачення - 2019 завершився, названо ім'я переможця. Офіційно відомо що представляти Україну на міжнародний пісенний конкурс поїде MARUV.

MARUV — українська співачка, композитор, поет і продюсер Анна Корсун. Живе і працює в Києві. Музичні напрямки: Pop, Electronic. З лютого 2017 і до березня 2018 року під ім'ям MARUV виступав музичний проект з її участю — спадкоємець групи «The Pringlez».

У судійському голосуванні ANNA MARIA отримали лише 1 бал. Пролетіли з тріском, ймовірно через проросійську позицію.
2 бали у Brunettes shoot Blondes
3 бали отримала KAZKA
4 бали - Yukko
5 балів - Maruv
6 балів - Freedom Jazz

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Глядацькі симпатії перепали MARUV

1 бал у YUKO
2 бали - ANNA MARIA
3 бали - Brunettes shoot Blondes
4 бали - Freedom Jazz
5 бали - KAZKA
6 бали - MARUV

Нагадаємо, раніше Притула притиснув до стінки скандальну учасницю Нацвідбору MARUV: мир вона несе

Також ми писали, що журналіст Скрипін жорстко розкритикував дует ANNA MARIA: вата погана.

Журналіст Роман Скрипін здивувався ситуації навколо українського відбору на Євробачення. Мова йде про відбір конкурсантів і деяких членів журі.

Свою думку він висловив на тлі скандального дуету ANNA MARIA, які голосно заявили з приводу Криму.

Справа в тому, що під час інтерв'ю з журналістом Романом Скрипіним учасниці українського відбору на Євробачення дует ANNA MARIA (справжні імена – Анна і Марія Опанасюк) висловили неоднозначне думку з приводу Криму. Дівчата сказали, що "Україна втратила Крим", але, не дивлячись на це, "Крим залишається Кримом".

"У Національному відборі Євробачення-2019 беруть участь щонайменше дві юрособи. Це НСТУ та СТБ. Перше – з бюджетних коштів. Тому у мене питання: чи не осліп чи Зураб Аласанія (голова правління Громадського мовлення) і все його правління? Або це все злочинна діяльність StarLightMedia імені Пінчука (холдинг, куди входить телеканал СТБ)? у вас очі на сраці зросли, що ви стільки вати напхали у відбір? Осудні ви всі там разом?", – підкреслює Скрипін.

Знай.иа повідомляв, що міністр культури і віце-прем'єр міністр України В'ячеслав Кириленко розповів, кому не місце на нацвідборі " Євробачення-2019, і що сам конкурс перетворився в гібридну війну.

Раніше повідомлялося, що Фіналістки Нацвідбору на Євробачення-2019 потрапили в страшний скандал з Кримом і Росією.

ANNA MARIA заявили, що «Україна не веде війну з Росією, а конфлікт просто називається АТО». Коли журналіст запитав співачок, що вони думають про анексію Криму, співачки в один голос почали стверджувати, що «Україна втратила півострів», а росіян окупантами не вважають. Скандальне інтерв'ю з'явилося в соціальній мережі Twitter.

Напомним у мережі показали найкращі жарти Андрія Данилко на Євробаченні

Як повідомляв "Знай.uа" Джамала висказала все після ефіру Нацвідбору на Євробачення 2019. Також "Знай.uа" писав, Нікітюк в екстремальному міні "благословила" Притулу на Євробачення 2019.