Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і гастролює в Росії, здивувала шанувальників несподіваним вчинком. Як відомо, виконавиця стала постійним наставником в російському шоу "Голос.діти". В одному з ефірів зірка заговорила українською мовою. Шанувальники припустили, що Лобода скучила за батьківщиною.

Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Світлана Лобода на "Новій хвилі"
Світлана Лобода на "Новій хвилі"

На кадрах видно, як суддя Лобода обговорює виступ одного із учасників із співачкою Пелагеєю. Під час розмови вона вимовляє фразу "Але це ж було дуже гарно".

Цікаво, що душевний порив артиски підтримали лише фанати з України. Російських шанувальників цей вчинок Лободи розлютив, про що вони не соромилися написати в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно співачка відправилася на відпочинок в Дубаї разом з донькою Євангеліною. Так, артистка з малятком позували в стильних спортивних костюмах, повторюючи образи один одного.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді. Нещодавно дівчинці виповнилося три місяці і артистка побажала всім жінкам світу, бути щасливими у материнстві.

Лобода
Лобода

"Як стрімко летить час...Ще 3 місяці тому, моя Тільда жила в мені і я навіть не уявляла якою вона буде...Сьогодні я знаю на смак її пальчики і вдихаю духмяний запах кожної складочки...Хочу щоб всі жінки світу були щасливі у своєму материнстві", - трепетно підписала кадр Лобода.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.