Відомий режисер і сценарист Георгій Данелія потрапив у реанімацію. Як стало відомо, пізно ввечері в суботу, 23 лютого, кінематографіста госпіталізували в одну з клінік Москви. Факт хвороби режисера і його знаходження у медичному закладі підтвердила дружина Галина Юркова-Данелія.

Варто відзначити, що 88-річний сценарист страждає емфіземою легень протягом тривалого часу. Враховуючи анамнез, лікарі наполягли на негайній госпіталізації, оскільки почули скарги на труднощі з диханням. У режисера діагностували пневмотракс (скупчення повітря в плевральної порожнини, яке викликає задишку і хворобливі відчуття при диханні, а також загрожує колапсом легені).

Георгій Данелія народився в Тбілісі в 1930 році, а через рік його сім'я переїхала в Москву. Основним місцем роботи відомого режисера став «Мосфільм». Справжнє визнання Данелії принесли стрічки "Кін-дза-дза!", "Не горюй!", "Афоня", "Міміно", "Осінній марафон", "Я крокую по Москві".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярний гуморист і учасник студії "Квартал 95" Євген Кошовий взяв участь у шоу блогерши Лери Мандзюк під час свого візиту на Закарпаття. Вона приготувала для коміка завдання, в якому йому необхідно було вгадати значення деяких слів із закарпатського діалекту, що стало справжнім випробуванням для Кошового.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Світлана Лобода, яка проміняла Україну на життя і виступ в країні-агресора, зробила несподіваний вчинок, причому безпосередньо під час прямого ефіру. Вона давно бере участь у зйомках російського шоу "Голос.Діти" і в одному з недавніх ефірів раптово заговорила українською мовою. Шанувальники відразу ж припустили, що співачка занудьгувала по батьківщині.

Також "Знай.uа" писав, що Роман Скрипін, який не так давно взяв скандальне інтерв'ю з учасниць дуету ANNA MARIA, опублікував на сторінці в соціальній мережі свою думку щодо того, що відбувається в рамках проведення національного відбору на Євробачення 2019, чим обурив його ведучого.