Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram святлинами з життя і різних виходів в люди. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже ефектній і навіть пікантній фотосесії. Її результати знаменитість показала своїм шанувальникам.

На знімках, які з'явилися в записі Даші Астаф'євої, вона постала на огляд публіки у відвертому вбранні і сексуальних позах. Найбільше уваги привертає те, що на фото артистка з'явилася без білизни. Так, на одній з фотографій Даша позує з закинутими за голову руками. На ній облягаюче кавове плаття, під яким немає бюстгальтера, з-за цього шанувальники можуть розглянути соски співачки. Схоже, саме так це і було задумав у цій чуттєвій фотосесії. Її коротке волосся укладене в стильну зачіску, а на обличчі легкий макіяж.

Даша Астаф'єва не підписала свої фотографії, вона тільки вказала фотографа цієї зйомки. Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончені груди артистки, а іншим сподобалася її жіночність і ніжність на цих фотографіях.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"На таку красу можна дивитися нескінченно", "Шикарна", "Дуже красиво і неймовірно сексуально", "Все така ж приваблива", "Ти красива", "Блін, як це апетитно", "Даша, ти мене хвилюєш цим фото", "Красуня", "Ти дуже гарна, просто богиня", "Даша, у вас така фігура, що чим простіший фасон і тканина сукні, тим ви красивіша. Дизайнери нехай перекурять в сторонці", "Холодно там, напевно, так?", "Це дійсно красиво!", "Завжди стоячі соски у Дашки", "Фото, на якому головне в сукні, щоб не заважало! І воно майже не заважає. Чудово!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Астаф'єва з Поляковою знялися у розпусній "полуничці".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.