Нещодавно Олексій Серебряков - відомий російський актор - на виступі на форумі у Лондоні заявив про те, що росіяни демонструють псевдопатріотизм, адже Росія за кілька останніх років створила декілька війн. Також він додав, що Росія займається переписуванням історії.

Ця подія не могла бути непоміченою, тож Олександр Шолохов - голова комітету культури в Думі - уже прокоментував те, що сталося. Він повідомив, що Олексій Серебряков намагається дискредитувати Росію та бере участь у піар-акції, яку проводять "не друзі" Росії.

Також Шолохов зазначив, що це просто перекладання з хворої голови на здорову, співак Юрій Лоза взагалі запропонував не пропонувати Серебрякову нових ролей у кіно. Він мотивував це тим, що найстрашніше для таких людей - це забуття, коли актор зрозуміє, що він не потрібен країні.

Олексій Серебряков уже кілька років живе у Канаді. Туди він виїхав із сім'єю ще у 2012 році.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Раніше ми писали, що відомий український актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий попередив українців про провокації які вже ретельно готуються під ім'ям політичної сили Зеленского.

У відео актор заявив, що "Команда Зеленського" не збирає ніяких мітингів і акцій, а також попередив про можливі провокації з боку конкуруючих політичних сил.

Також ми писали, що покійний глава модельного будинку Chanel Карл Лагерфельд ще 7 років тому передбачав небезпечні нахили російського президента Володимира Путіна.

У далекому 2012 році відомий модельєр відвідав паризьку редакцію газети Metro. Тоді він працював головним редактором Metro World News. Журналісти з Росії попросили шановного гостя намалювати портрет Путіна, а отримали справжнє пророцтво майбутнього.

Нагадаємо, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського відповіла на звинувачення ЦВК і політиків в передвиборній агітації за допомогою серіалу "Слуга народу - 3".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Трамп отримав найганебнішу антипремію: гірше не буває.

Також "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський та Кошовий запроторили Винника до СІЗО: відео.