Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, на якому позує у своїй гримерці перед виходом на сцену.

В чорно-білому ролику Ані Лорак крутиться перед дзеркалом у своїй гримерці перед виходом на сцену. На ній облягаюче чорно-біле плаття, яке блищить спереду, і чорні босоніжки на підборах. Волосся артистки розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. У своєму відео Лорак, випадково засвітила безлад, який коїться в її гримерці, що дуже засмутило її шанувальників.

Після гримерки на відео видно, як Ані Лорак пританцьовує, а потім в супроводі чоловіка виходить на сцену. Далі ми бачимо, як артистка збирає квіти у глядачів. Все це відбувається у супроводі веселої пісеньки, але не самої Кароліни. Свою публікацію Ані Лорак не підписала, залишила лише хештег #onlylove.

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як же ви гарно співаєте, кожне відео викликає захват. Будьте щасливі, удачі в написанні пісень", "Щаслива. Це найголовніше!", "Барбі", "Виглядаєш елегантно", "Приголомшлива, не звичайно красива, ніжна", "В гримерці хаос", "А чому не в трусах?", "Сукня просто бомба!", "Тільки зараз помітила який у вас величезний рот, просто не рот, а величезна діра якась на все обличчя", "Яке плаття гарне", "Красуня, немає слів", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.