Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує в стильному образі. Для тих, хто дивився ефір Нацвідбору, вже відомо, що в цьому вбранні Джамала сиділа в журі.

У суботу, 23 лютого, відбувся фінал Національного відбору на Євробачення 2019. Вже відомо, перемогла у Нацвідборі виконавиця MARUV, але Джамала на своїй сторінці показала фото за кілька хвилин до цього самого фіналу. На фотографії, яка з'явилася в записі Джамали, вона позує в стильному вбранні, в якому з'явилася в ефірі Нацвідбору.

Джамала постала на фотографії в ніжно-рожевому вбранні оригінального фасону з об'ємними рукавами і різними вставками. Її волосся розпущене, а на обличчі акуратний макіяж, артистка не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Джамала розповіла про свої емоції перед фіналом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"До прямого ефіру Національного відбору на Євробачення-2019 залишилось буквально півгодини. Я дуже хвилююсь, бо це дуже відповідальний момент. І добре, що голоси телеглядачів важливіші за оцінки суддів. Адже саме ви, а не журі, обрали мене три роки тому. Давайте всі разом визначимо того, хто презентує Україну якнайкраще! Бо для Євробачення замало аби в артиста була іскра. Потрібен вогонь, який всі побачать здалека! Всім учасникам вдачі під час виступів, вам гарного перегляду, а нашій країні – гідного представника в Тель-Авіві!", - написала Джамала.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловерів в захваті від розкішного образу співачки і засипають її компліментами в коментарях. Інші ж продовжують обговорюють результати Нацвідбору.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.