Коміки зі студії Квартал 95 ніколи нікого не жаліли і висміювали у своїх виступах як впливових політиків, так і діячів культури, артистів кіно і співаків. Часті зарозумілі фрази, які нерідко звучать в ефірі телеканалів, а також на просторах інтернету не дають комікам сидіти без справи.

В одному зі своїх останніх виступів "Квартал 95" висміяв чергову скандальну заяву російського режисера Микити Міхалкова. Не так давно він заявив про те, що Україна і Росія втрачені один для одного, адже "неможливо змінити свідомість людей, у яких вихідний в день народження Бандери".

Ця подія стала одним із сюжетів Валерія Жидкова з "Квартал 95", про яку він розповів у новому випуску ЧистоNews. Варто нагадати, що лідер українських націоналістів Степан Бандера народився 1 січня.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З цього приводу Жидков сміється: "Уявіть собі, який жах випробує Микита Сергійович Міхалков, коли дізнається, що і в Росії день народження Бандери теж вихідний".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Євген Кошовий під час ранкового шоу на одному з українських телеканалів познайомив зі своєю дружиною Ксенією. Дівчина повеселила історією про розвиток їх відносин, а також про те, як комік зробив їй пропозицію. За словами Ксенії, Євген запропонував їй вийти за нього під час перегляду телевізора, додавши, що у нього при цьому не було кільця.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомого режисера Георгія Данелію госпіталізували в одну з московських клінік. Причиною цього є емфізема легенів, якою сценарист страждає на протязі багатьох років. У режисера діагностували пневмотракс (скупчення повітря в плевральної порожнини, яке викликає задишку і хворобливі відчуття при диханні, а також загрожує колапсом легені).

Також "Знай.uа" писав, що співачка Ольга Бузова регулярно поповнює свою сторінку в соціальній мережі свіжими знімками та відео. Не так давно вона виклала пост, на якому стоїть біля мікрофона і запитала у підписчиків, що вони хотіли б почути від неї. Невідомо, чого очікувала виконавиця, але точно не того, що вона прочитала в коментарях.