У Франції, в передмісті Парижа Нантер на таємній церемонії був кремований модельер Карл Лагерфельд. Тіло легенди модного світу віддали вогню за його власним бажанням за життя. Наполягаючи на тому, що його смерть не за горами, Лагерфельд похмуро жартував «я швидше помру, ніж буду похований». Про те, що бога модного Олімпу проводили в останню путь, стало відомо з видання DW.

“Я просто хочу зникнути, як тварини в незайманому лісі. Жахливо обтяжувати людей своїми останками”, сказав він, виступаючи на французькому телебаченні в 2015 році.

Журналісти додали, що Лагерфельд не бажав помпезного поховання.

Лейбл модельєра заявив у середу, що попіл розвіють там же, де і прах його матері.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

“Я просив, щоб мене кремували і щоб мій прах розвіяли з попелом моєї матері ... і прахом Шупетт (його кішки - ред.), якщо вона помре раніше за мене”, — сказав він в одному з своїх останніх інтерв'ю.

Кремація була зроблена в приватному порядку, і на ній були присутні близькі родичі і друзі, включаючи Вірджиню Віард, спадкоємицю Лагерфельда в Chanel.

Нагадаємо, Лагерфельд помер 19 лютого в віці 85 років від ускладнень раку підшлункової залози.

Німецький кутюр'є, стиліст і фотограф Карл Лагерфельд помер у віці 85 років, повідомляє Le Figaro у вівторок, 19 лютого.

За даними видання, він відчував себе погано в протягом декількох тижнів.

Варто відзначити, що Карл Лагерфельд народився в Гамбурзі 10 вересня 1933 року в заможній, благополучній сім'ї банківського службовця Отто Лагерфельдта. Має старшу сестру, яка з 1957 року живе в США. Інша сестра, з більш ранніх стосунків батька, вже померла.

22 січня Лагерфельд вперше не вийшов на уклін в кінці показу Chanel весна-літо 2019, який відбувався в Гран-Пале в Парижі. У фіналі замість нього на подіум вийшла студійний директор марки Віржіні Віар. Ця подія схвилювала відвідувачів шоу, так як модельєр не пропускав цієї традиції з 1983 року.
Пізніше з Chanel заявили, що Лагерфельд втомився і тому попросив Віар вітати гостей на показі замість нього, відзначає The Mirror.

Нагадаємо, "Знай.іа" писав про друзів Децла які розповіли дещо цікаве про смерть реп-виконавця.

Знай.іа повідомляв, що мати Децла розповіла, чому насправді помер реп-виконавець.

Фанати в жалобі, адже 3 лютого 2019 року помер Децл (Кирило Тлумацький ). Зазначимо, що дебютний альбом виконавця "Хто ти" (2000) у першому десятилітті XXI століття входив до числа популярних в Росії, з тиражем більше мільйона примірників.