«Квартал 95» - студія, чия популярність останнім часом зросла до небувалих висот, завдяки рішенню коміка Володимира Зеленского балотуватися в президенти України. «Квартал» не перестає радувати та дивувати своїх фанатів. Так, нещодавно на офіційній сторінці гумористичної студії в Facebook був опублікований новий фрагмент з третьої частини серіалу «Слуга Народу».

У цьому фрагменті показано із гумором таємні договірні зустрічі політиків де між собою ділили посади в уряді і вплив на великі держкомпанії.

"Прибуток навпіл - 60 на 40": як в Україні ділять посади в уряді. Як думаєте - кіно або життя?" - написали під відео кварталівці.

Дерибан сладких должностей | Слуга Народа-3

"Прибыль пополам - 60 на 40": как в Украине делят должности в правительстве. Как думаете - кино или жизнь? #ПРЕЗИДЕНТСЛУГАНАРОДУ #НОВИЙСЛУГАНАРОДУ #БЕРЕЗЕНЬ2019 #СЛУГАНАРОДУ3

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Zondag 24 februari 2019

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На фрагменті відео показано як з-за трибуни "нових" депутатів у Верховній раді вітають з перезавантаженням влади. Після показаний діалог двох політиків за столом, які домовляються про те як будуть ділити портфелі впливу в міністерських кабінетах.

В коментарях передплатники бурхливо відреагували на даний фрагмент з фільму "Слуга народу" і окремо підтримали Володимира Зеленського.

"Як би не поносили Зеленського, скажу лише одне - з ним у нас ще є шанс побачити нову Україну, з іншими - жодних!", - написав Валентин.

"Я хоч і не живу давним давно в Україні, але мені дуже подобається ваш розклад! А вчора Бєлковського дивилася, так він всеръез пророкує перемогу Зеленському! Правда сказав, якщо вибори будуть чесними!", - додала Вікторія.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський привітав українців з 23 лютого. Що це – фатальна помилка штабу, чи спланована провокація епатажного кандидата в Президенти?

Нагадаємо, експерт назвав 5 причин зростання рейтингу "смішного" кандидата Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа у мережі набирає популярність проект #ВибориБезБрехні, де аналізуються висловлювання кандидатів у президенти і їх слова перевіряються на чесність.