Переможниця нацвідбору на Євробачення 2019, українська співачка MARUV, на своїй сторінці в Instagram розкрила секретні пункти договору, що вона як учасник від України має підписати з Громадським мовником (НОТУ).

Спочатку Анна Корсун (справжнє ім'я співачки) прокоментувала той факт, що у неї "хочуть відібрати перемогу".

"Останні 24 години були найбільш емоційними в моєму житті. Я здобула чесну перемогу у Національному відборі на "Євробачення-2019", отримавши максимальну підтримку від телеглядачів і високий бал від членів журі", - написала артистка.

Співачка розкрила пункти договору, який вона повинна підписати з Національною громадською телекомпанією України (НОТУ) для участі в Євробаченні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ви, напевно, вже чули про договір між учасником від України і НТКУ, який повинен бути підписаний сьогодні до обіду. Я готова відмовитися від виступів у Росії".

А тепер про сам гучний договір, що вимагають від мене:
1. Мені заборонена будь-яка імпровізація на сцені без затвердження НТКУ (неузгоджений шпагат, наприклад, призведе до штрафу в 2 мільйони гривень).
2. Негайна передача авторських прав на пісню, що належать світової лейблу Warner Music (про ці права було відомо до початку конкурсу).
3. Чітко виконувати будь-які вимоги і вказівки НТКУ (теоретично, мене можуть змусити танцювати на Дні народження у якогось віце-прем'єра, у випадку відмови, мене дискваліфікують і зобов'яжуть знову виплатити штраф у 2 мільйони гривень).
4. Заборона на спілкування з журналістами без погодження з НТКУ (Що повністю порушує свободу слова і права людини).

І ще багато чого абсурдного. Натомість від НТКУ я НІЧОГО не отримую: ні копійки фінансової підтримки, ні допомоги в організації поїздки, ні, тим більше, міжнародної промо підтримки. Навіть візою я повинна займатися сама. У договорі є кілька пунктів обов'язків НТКУ:
1. Давати підказки щодо правил проведення конкурсу.
2. З дозволу НТКУ взяти з собою 10 осіб за свій рахунок.

Резюмуючи, співачка попросила підтримки, підтримки преси та незалежних журналістів.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про важкий хрест Євробачення: Руслана та Сердючка заплатили страшну ціну за славу.

Як повідомляв "Знай.ua", провали України на Євробаченні: удар по О.Torvald і Melovin, або чому нам так не щастить.

Також "Знай.ua" писав, що MARUV підлила масла у вогонь, заявивши про війну в Україні: не всі погані.