Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася старенькою спільною фотографією з донькою Аріною. Так, артистка міцно притиснула дівчинку до себе, позуючи в довгій зеленій сукні. Варто відзначити, що з недавнього часу Аріадна живе разом з батьком Ігорем Вдовіним, поки сама Анастасія намагається налагодити своє особисте життя з коханцем-інкогніто.

"З донечкою ❤️❤️❤️", - лаконічно підписала кадр Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли прокоментувати ситуацію, адже хитра балерина просто відключила таку функцію у своєму акаунті. Варто зазначити, що артистка буквально загрузла в скандальних романах, виставляючи то знімки на ліжку з Микитою Джигурдою, то з кримським бізнесменом за вечерею, то з невідомим коханцем в лазні. Дочка жила в розкішному особняку разом з мамою ще восени, однак після появи в житті знаменитості нових чоловіків поїхала до батька Ігоря Вдовіна, святкуючи там Новий рік і лише зрідка заїжджаючи в гості до Волочкової.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.