Шоумен Андрій Данилко вирішив припинити конфлікт з Притулою. Він зізнався, що не тримає зла на ведучого.

Відповідна заява прозвучала в ефірі програми "С*ка з Фейсбуку".

Раніше конфлікт між Притулою і Данилко стався в прямому ефірі Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення.

Данилко назвав Притулу "крутим ведучим" і зазначив, що конфлікт вичерпано.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Я завжди за Сергія заступаюсь, коли кажуть, що він якийсь бестактен. У нього така роль, він повинен тролити, повинен провокувати якісь суперечки. Я вважаю, що він крутий ведучий!" заявив артист.

Раніше повідомлялося, що Андрій Данилко заявив, що він завжди може відстояти свою думку, а також зробив акцент на тому, що коментарі і негативні відгуки в соцмережах він не читає. Однак не втримався і сказав, що всі, хто критикує національний відбір, просто "ляпають язиком".

У цьому році Андрій Данилко вирішив прокоментувати те, що відбувається в соцмережах навколо Національного відбору на пісенний конкурс, а також відповісти критикам, які висловлювалися на адресу українського Нацвідбору.

Андрій Данилко заявив, що він завжди може відстояти свою думку, а також акцент на тому, що коментарі і негативні відгуки в соцмережах він не читає. Однак не втримався і сказав, що всі, хто критикує національний відбір, просто "ляпають язиком".

Нагадаємо, Данилко розкрив закулісні ігри Євробачення 2019. Суддя Нацвідбору прокоментував найбільші скандали конкурсу.

Як повідомляв Знай. ua, Притула жорстко попустив Скрипіна. Дует "Анна-Марія" спровокували новий конфлікт.

Знай. ua писав, що Андрій Данилко жорстко прокоментував Нацвідбір на Євробачення 2019. Зірка завжди може відстояти власну думку.