Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила оголений кадр з ліжка, засвітивши п'яту точку. Так, артистка випустила кліп на пісню "Попа, як у Кім", тому вирішила нагадати про нього в такий незвичайний спосіб.

"Хто ще не бачив мою #попакакуким 🍑 ", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися фігурою Насті: "Сексуальна красуня!😘", "У тебе краще,ти взагалі богиня👍😘😘😘", "Відмінне фото,так тримати))🔥🔥🔥", "Ого го, дуже круте фото, заздріть мовчки 😜😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Втім, більшість шанувальників все ж відзначили, що співачка надто часто демонструє голу попу і попросили це припинити: "Колгосп!!!🤣", "А в голові,що-небудь залишилося?", "Ні, мені не приємно бачити твою "попку". Було приємно дивитися на тебе, чути твій голос, але все інше мені зовсім не треба. Я розчарована.", "Ви дуже гарна але навіщо просуватися фотками де ви гола і виставляєте напоказ попу )", "Попа повинна бути тільки для одного,навіщо всім твоя попа".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.