Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася 30 мільйонами переглядів кліпу "Королева ночі" на YouTube. Так, артистка почала дякувати фанатам за їх любов, а потім анонсувала нову відеороботу на пісню "Лед тронулся", яку можна буде побачити вже 8 березня. Варто відзначити, що Оля присвятить кліп дітям.

"Доброго ранку! 30 мільйонів переглядів на лічильнику YouTube! 😱💣 Мої дорогі люди, дякую вам за цю любов. #КОРОЛЕВАНОЧИ щаслива вже до 8 березня готуємо для вас наш новий блокбастер на пісню "Лед тронулся" ☄️ ", - поділилася радістю Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Оля ти найкраща! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏", "Вітаю!!! Чекаємо новий блокбастер!!", "Вітаюю!І вже з нетерпінням чекаю березень😍😍😍😍", "Обожнюю Ваші пісні👍👍👍👍👍,особливо гумор👏👏👏👏", "Це класно. Просто ми любимо вашу творчість) 💗".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.