Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 24 лютого знаменитість привітала з 65-м днем народження культову виконавицю Любов Успенську. Так, артистка написала ніжні слова і переспівала пісню "Еще люблю, а надо ли" на концерті "Жара", позуючи в довгій прозорій сукні.

"Сьогодні День Народження у приголомшливої і обожненої нами і мільйонами @uspenskayalubov_official
Любонька, будь щаслива!
і нехай твоя музика живе для нас вічно...❤️🕊 ", - трепетно підписала відео Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Виконання просто до мурашок. . . .🔥", "Шик плаття👍👍👍👍👍💖💖💖💚💙💛❤️", "Вам дуже личить ця пісня 👍", "неймовірне виконання, до мурашок кожен раз🤤💔", "Шикарний виступ😍 до сліз❤️".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Світлана Лобода: біографія та особисте життя

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.